Buscar
assegurança de vida

Què val la meva vida?

La meva vida no té preu! Aquesta seria la resposta de la gran majoria de nosaltres a la pregunta de quant val la nostra vida. En una societat regida per un capitalisme ferotge i on tot té un preu, la única cosa que els diners no poden fer (de moment) és evitar la mort. A dia d’avui, amb diners ho podem comprar gairebé tot: béns materials, serveis o fins i tot ideals o valors humans. Tornant a la pregunta inicial però, realment la meva vida no té preu?

Primer de tot, hem de deixar de vincular la pregunta a la quantitat de diners que estaríem disposats a acceptar a canvi de la nostra mort, i entendre-la com la garantia econòmica que deixaríem a les nostres persones properes en cas que un dia faltéssim de forma inesperada.

És en aquest moment quan apareix la opció de contractar una assegurança de vida. A canvi d’una quota mensual i després de la mort de l’assegurat, un o diversos beneficiaris designats pel contractant rebran una prestació econòmica. No obstant, la quantitat econòmica d’aquesta prestació dependrà de les condicions prèviament pactades entre asseguradora i assegurat de manera que per rebre una major prestació, major serà la qu  ota a pagar.

És evident, però no tothom té les mateixes necessitats a l’hora de contractar una assegurança de vida. Una hipoteca, els estudis universitaris dels teus fills, o simplement protegir la teva família davant la possible mort de l’assegurat són factors que poden afavorir la contractació d’aquesta assegurança personal.

A la Mútua, assegurem el futur de la teva família

A la Mútua som capaços de copsar sensibilitats molt diferents i, per això, treballem per millorar cada dia les cobertures i les prestacions de cada modalitat perquè s’adaptin a les teves necessitats i a les dels teus.

  • Vida Bàsic. Aquesta cobertura garanteix que, davant la mort de l’assegurat, la Mutualitat pagarà, als beneficiaris de la prestació, el capital establert en el document de subscripció.
  • Vida Temporal. En aquesta, es garanteix el pagament de la quantitat establerta en el document de subscripció tant en cas de mort com d’invalidesa permanent i absoluta de l’assegurat.
  • Renda Estudis. Aquesta tercera modalitat garanteix una pensió mensual al fill o fills en cas de mort o d’invalidesa permanent i absoluta de l’assegurat. El beneficiari d’aquesta cobertura en podrà gaudir fins als 28 anys, moment en què el contracte arriba al seu final.

Segons dades d’ICEA (Investigación Cooperativa de Entidades Aseguradoras y Fondos de Pensiones) de 2017, la contractació d’assegurances de vida ha augmentat. Les companyies asseguradores han tingut uns ingressos superiors als 21.800 milions d’euros en la contractació d’aquest servei, fet que evidencia la tendència a l’alça en la contractació d’aquesta assegurança personal.


Des de La Mútua dels Enginyers t’assessorem i t’ajudem a calcular quin és l’import de la quota a pagar en funció de la prestació i el servei escollit a través del nostre simulador web.

Sabem que la teva vida no té preu, però treballem perquè la teva família tingui el seu futur sobert i assegurat.

També et pot interessar ...

Invents del 2021 que ens han canviat la vida 

La societat i el nostre entorn es troben en evolució constant. Ens adaptem incessantment i ens actualitzem per cobrir nous desitjos i necessitats, i en aquest procés la tecnologia juga un paper molt important, ja que fa possibles nous invents que ens ajuden en el nostre dia a dia. 

L’assignatura pendent de les STEM: la igualtat de gènere

Segons un informe publicat per la UNESCO només un 28% de tots els investigadors del món són dones i, pel que fa a l’educació superior, les noies representen només el 35% dels estudiants matriculats en els estudis de les àrees relacionades amb STEM.